2012, here i come!


Juldagen!

Julafton va mysig, umgicks med släkt och familj! Fick några fina presenter! Idag blir det ut på bravader, till linnea sen vidare till Ludvika, yeeah! Ha en fortsatt trevlig jul!
Puss


little inspiration in christmas time


Jullov!!

Dagen har varit grym, skola till typ 1 sen hem och sova två timmar efter de blev det julmys med bra vänner, julklappsutdelning och marängswich :) tjejerna möblerade om mitt rum medans jag var på träning, hur söta?? älskar er!!


One day at the time, right?

Helgen har varit världens lugnaste, match i lördag som sög förlust med 2-8 sen mys med My hela söndagen, våfflor och transformers maraton! Jävlar vilka filmer älskar de, bumblebee är bäst <3 på onsdag är det derby match och så tar jag jullov, tagga!!
Stör mig att jag inte kan sova fast jag är trött, skit!!


hej kom och hjälp mig!

Träningsvärken tar över, godnaaaaatt!!

Sexy and you know it!

Riktigt bra vecka hittils, i måndags hade vi lussevaka med studenterna och kan säga att det var en av det bättre festerna jag vart på. Sova i två timmar sen upp och gå lucia tåg i skolan som sööög! Men tur att det i kyrkan på kvällen blev succe.
I dag hade vi ett härligt fys-pass på skolträningen, spänstpass och intervaller! I morgon väntas två innbandy pass, härligt! Här kommer lite bilder från mobilen, enjoy:*


monday.

Helgen har varit bra, i fredags var jag till skoghall och hejade fram div2 laget till seger i lördags gjorde jag inget spec på dagen sen på kvällen blev det mys med tjejerna mysigt! Vi kollade ensam hemma, lagade mat och åt lite onyttigheter.
Igår var laget till stockholm på match, matchen gick förvåntasvärt riktigt bra. Vi vann med 9-2 och jag stod. Så jävla härligt att vi börjar vinna igen och även när jag står, andra segern i rad nu och mer ska de bli!
I dag blir det lite måndags bravader med studenterna och i morgon är det lucia tåg gånger två, sweeet!
Gud vad jag älskar innebandy och mitt lag!!! <3

Good feeling!

Helg, jag bara njuter! Ska till skoghall ikväll för att kolla på div2 match, sofie blir ledare för en match!! Lördag hoppas jag att det blir mys med juliorna sen söndag åker vi till stockholm för match, Taggaaaa!!!
Hoppas ni får en bra helg!!


RSS 2.0