höstlov

grymt med lov. Njuter för fulla muggar och ser ifram emot resten av lovet kommer bli grymt. Kommer bli det bästa höstlovet någonsin. Nu ska jag sova och lovar inget men tror ni kommer få en del bilder slutet på veckan när jag kommer hem. PUSS!

lite coolt sådär.


Dalarna!

Nyss kommit hem från en härlig springtur med pappa, längesen nu så det var skönt! Snart bär det in till Fagersta för att handla inför en mys kväll, blir tacos! I morgon är det JSM i Karlstad så blir att åka gå upp alldeles för tidigt, men kul ska det bli!
får väll hoppas att man får stå någon match iaf....

One day..!

Bra dag, shopping, bra vänner och innebandy. Kan inte bli en bättre onsdag! I morgon far jag hem till dalarna för höstlov, sweeet!


hjärta dig.

saknar dig väldigt mycket just nu.

I´m back

Första div1 matchen gjord och jag är nöjd, även om vi förlora kändes de jävligt bra! Inga lektioner denna vecka utan projektarbet vecka, match på onsdag igen och träning som fan. Har gjort upp godis förbjud med några kompisar, så nu ska vi träna som fan och inte äta något onyttigt för då måste vi göra jobbiga saker, haha.
Idag blir det powerwalk + styrka och lååång stretching!! skönt!

hjärta


i made it



den satt fint.

Tacokväll med laget. Dricka tonvis med coca cola. Skratta som aldrig förr. Bli attackerad av en röd katt. Dansa själv på dansgolvet. Kindpussas med en främling. Vara lite ledsen. Käkat pizza gånger två. Hängt i hallen alla dagar. Gått vår promenader. Städat hela lägenheten. Försökt minnas. Bygga disneypussel och misslyckats. Lyssnat på härlig musik. Dansat på möbler. Ätit lite för mycket godis. Tränat så att kläderna är helt blöta. Härjat med de finaste vännerna. Lagat underbar mat. Längtat hem. Helgen har varit underbar med de finaste.

Längtar till helgen!

Naturkunskap måste vara de tråkigaste och jobbigaste ämne som finns, stort prov i morgon, hallå IG!!
Hörs i morgon!


Perfect

Coca cola måste vara den bästa bakis drycken någonsin!
Helgen har varit grymt, taco kväll med laget, lagfest + scotts, häng med de finaste vännerna, pizza, innebandy och deg!


sju sorger!

en varm kropp, ett par pussar, en arm runt min midja, massa fina ord, skratt, mys. JA TACK!!

11-10-09

vaknade rätt sent i dag, har bara degat hela dagen och duschat. Vid fyra gick jag ner och kolla div2 spelade match de vann med 9-6 tror jag. Nu ska jag snart ner och handla sen blir det mys hela kvällen med fina vänner! Ha det bra!! Puss

stupid

Har inte gått och blogga från mobilen på hela dagen där av ingen uppdate. Jag har iaf varit i Västerås med mamma hela dagen, shopping på secondhand, ätit på ikea och kollat jeans. Efter det åkte vi till Köping för att kolla när mitt lag spela match, jävlar vilken fart de va. Fullt ös på läktaren och på planen, synd nog så gjorde domaren världens miss och dömnde mål efter att hon blåst av. Så vi förlorade med 3-2, aja vi tar dom på hemma plan!
En lång bussresa hem till värmland sitter jag nu i min underbara 120 säng, myyys! Ska lägga mig och kolla Gossip girl, har laddat ner hela säsong 3!
Godnatt! :)

enkelt.

Köpte hem ingredienser för att göra egen musli, Fredrik Paulun tipsade om den i Fitness Magazine. Hoppas att den är god!

stil. inspo. love.


wake up and smell happiness

Mina dagar består av gossip girl och soffhäng nu för tiden sjuk som jag är, så det är tillåtet. Det farliga med att vara hemma är att man har tid att kolla vad för kläder som kommit, snygga människor på olika bloggar, inspirationen och man blir sugen att vara själv i den situationen.

vackert.


Sara/Jeremy by Andreas Öhlund

MICHAELA FORNI

Jag vågar inte vara kär och jag vågar inte låta någon vara kär i mig. Man kan ha murar 165 cm höga och två decimeter breda till vem som helst utom den som inte är vem som helst. Du kan träffa en person, flörta, skratta och ha så kul. Spendera nätter med att rulla runt bland duntäcken och mornar med att dricka kaffe och prata om livet. Du kan välja vad du vill att personen ska veta om dig, vilka delar du vill visa. Dina svaga men aningen charmiga sidor. Dina glada skratt. Din vilja att göra morgonkaffe varje morgon. Du ger av dig själv, men du ger inte dig själv.

Du kan träffa en människa och till viss del välja vilka delar av dig själv du vill visa. Men den dagen du börjar falla faller också varenda centimeter av din mur. Och från den dagen han börjar falla för dig, kommer han att lägga märke till alla dina sidor, oavsett om du vill visa dem eller inte. Och det är ungefär vid den dagen som man gör det lättare i att bara försvinna och lämna det.

Så fort den muren är nere blir allt renare och ärligare än något annat. Vem som helst blir Han och plötsligt blir allt inte bara roligt och avslappant och härligt, det blir fruktansvärt läskigt. Istället för att bara vara den där härliga tjejen som älskar att kyssas, väcker dig med kaffe på morgonen, skrattar åt det mesta och betalar för sina egna drinkar blir man sig själv, som är lite för fucked up för någons bästa och lite för osäker för att låta någon komma nära. Hur ska man våga visa allt för någon när man kan visa bara en bra del för andra?


Simple!

Bästa medicinen när man är sjuk är Ben&Jerry och ett gäng gossip girl avsnitt!


Caandy

Den här godbiten ska hänga på en galge i min garderob innan årets slut!


new beginning

Denna blogg skrivs av soffipropp, sprallig tjej som gillar att skratta. arton som jag är. snart tar jag körkort. jag går på ett innbandygymnasium i Värmland och spelar i div1. jag älskar att träna och svettas. mode och fashion är något jag gillar mycket. jag gillar att handla secondhand och jag älskar mina vänner!
Här får ni läsa om min vardag, lite träningstips, min innebandy och hur det är att bo ensam 16 mil från sina föräldrar. Hoppas ni gillar de!

RSS 2.0